Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - hamarosan jön a havi frissítés, törlődik a ranglista

|

Ígéretükhöz híven a fejlesztők nemsokára frissítik a játékot, számos hibát javítanak benne.

Hirdetés

Egyre népszerűbb Brendan Greene, azaz PLAYERUNKNOWN battle royale témájú játéka, a fejlesztő Bluehole Studios pedig még a megjelenés idején ígéretet tett arra, hogy az early access szakasz során folyamatosan frissíteni fogják a címet. Rövidesen érkezik is a soron következő patch. 

Míg a hetente esedékes frissítések a legsúlyosabb hibákat és az anti-cheat rendszer javítják, addig a havi patchekkel új tartalmak és teljesítménybeli fejlődések érkeznek. A következő javítás a kliens teljesítményén változtat, és május 25-én aktiválódik.

Érdemes sietni, ha minél előkelőbb helyet szeretnétek elérni a ranglistán, ugyanis május 31-én törlődnek az eredményeink, és következő hónapban mindenki tiszta lappal indul.

Ti beszálltatok már a túlélős mókába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)