Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a fejlesztők bocsánatot kértek a ládák miatt

|

A kommunikáció nem volt hibátlan a csapat részéről, de akárhogy is, a játékosoknak a pénztárcájukkal kell szavazniuk majd a mikrotranzakciokról.

Hirdetés

A múlt heti PlayerUnknown's Battlegrounds mikrotranzakciós ügy kapcsán a /r/PUBATTLEGROUNDS/ közössége azonnal felháborodva követelte, hogy a fizetős dobozok ötletét vessék el a fejlesztők. Ez mondjuk nem fog megtörténni, de PlayerUnknown előállt egy bocsánatkéréssel.

Brendan Greene nyilatkozatában arról beszélt, hogy elbaltázták a loot rendszer kommunikációját.

"El kell ismernem, hogy az üzenet nem volt teljesen tiszta, így őszinte remélem elfogadjátok őszinte bocsánatkérésemet a zavar miatt, amit ezzel okoztam. A kommunikációs folyamatnak óvatosabbnak és pontosabbnak kellett volna lennie. Sokat tanultam ebből, és a jövőben ezt el fogom kerülni."

Brendan kommunikációs képességeivel több probléma is van ennél, főleg, mivel a közösség legnagyobb baja nem az, hogy nem értették, amit PlayerUnknown mondani akar, hanem az, hogy nagyon is értik. A játék feje ugyanis többször azt nyilatkozta, hogy a PUBG korai hozzáférési stádiumában nem lesznek mikrotranzakciók. És lám, mégis lesznek. Brendan szerint ugyanis fontos ezt a részét is tesztelni a játéknak.

"Értem az aggodalmat a rendszer mögött, de úgy érzem, hogy a gazdasági a Steam Marketplace gazdasági rendszereit fontos tesztelni, és ez az egész végül hasznára lesz a játéknak. Még egyszer mondom, hogy ez egy tisztán opcionális lehetőség, és senki nem kényszerít rá, hogy részt vegyetek benne."

Hogy ez mennyire fogja megnyugtatni a vasvillával és serpenyővel felszerelt tömeget, az majd kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)