Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - ilyen a tökéletes Molotov-koktél dobás

|

Amikor valaki egy épületben bujkálva lő rád, akkor két lehetőséged van: maradsz és harcolsz, vagy elfutsz. G44RA az előbbit választotta.

Hirdetés

A PlayerUnknown's Battlegrounds nem olyan csillogó, villogó táncolós mókázás, mint egyre népszerűbb testvére, de pont a realitáshoz közelebbi stílusa miatt történhetnek meg benne ekkora pillanatok.

Hirdetés

Az alábbi videó egy ismerős szituációval indul. Adott egy játékos, akit egy házból lő egy másik. Ilyenkor a legokosabb módszer általában az, ha inkább lelép az ember, de a YouTube-on G44RA néven működő játékos másképp látta. Ő előkapott egy Molotov-koktélt a farzsebéből és egy laza mozdulattal megoldotta a problémát.

Mindnyájan meghajlunk a legendás Molotov-koktél hajító mester előtt. Nekünk az is nehezünkre esik, hogy ne magunkat gyújtsuk fel vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)