Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - föld alá visz minket az új pálya

|

Az új csatatér több szempontból is különbözik majd az első két tereptől. Lesz például egy hatalmas lyuk rajta, ami egy barlangrendszerbe vezet.

Hirdetés

A Codename: Savage című PlayerUnknown's Battlegrounds csatateret ugyan már tesztelik, de ettől még folyamatos fejlesztés alatt áll. A következő mérföldkő az lesz, amikor majd beépítenek egy barlangrendszert, ahová akár induláskor is berepülhetünk.

Hirdetés

A földalatti járatoknak egy bejárata lesz, amit a lenti képeken is láthattok. Kijutni több ponton is ki lehet majd, és miközben átküzdjük magunkat a barlangokon, gyönyörködhetünk az újszerű látványvilágban is. Már amennyiben nem lőnek szájba minket egy sötét sarokból, amire természetesen minden esély megvan.

Tudunk mutatni egy vázlatot is arról, a tervek szerint hogyan fog festeni a barlangrendszer, ami három kijáratot is kap. 

Meglehetősen újszerű élmény lesz a természet folyosóiban küzdeni. Nektek mennyire tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)