Hirdetés

PlayerUnkown's Battlegrounds - 60 fps a cél Xbox One-on

|

Brendan Greene és a Bluehole csapata azon dolgoznak, hogy mindkét Xbox One 60 fpsben tudja pörgetni a játékot, de lehet, hogy csak az X-nél lesz mindez lehetséges.

Hirdetés

Már a júliusi bemutatókon 30-40 fpssel futott a PlayerUnkown's Battlegrounds az Xbox One X konzolon, és azóta csak javítottak rajta a Bluehole srácai. Brendan elárulta, hogy a 60 fps biztosan meglesz az Xbox One X-en, de megpróbálják ezt kihozni a sima Xbox One-ból is.

Hirdetés

"Xbox One X-en tuti a 60 fps. Az Xbox One-on nem biztos. Lehet, hogy le kell majd zárnunk 30-ra, de lehet hogy meglesz, mert legutóbb amikor futás közben láttam, akkor 30-40 között mozgott. Folyamatosan fejlesztjük a játékot, a végcél a 60 fps."

Brendan nem biztos benne, hogy megoldható a dolog, de szerinte nem is annyira fontos a 60 fps a PUBG-ban, mint egy Overwatch stílusú, gyorsabb tempójú lövöldében.

A PlayerUnknown's Battlegrounds december 12-én fog befutni Xbox One-ra, az fps száma még kérdéses, de reménykedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)