Hirdetés

Playlogic - Látnivalók a GamesCom alatt

|

A holland illetőségű Playlogic sem kíván távol maradni a legnagyobb európai játékshowtól.

Hirdetés

A 2002-es alapítású Playlogic eleddig nem tett le túl sok kiemelkedő alkotást az asztalra, ráadásul fennállása óta alig volt olyan pénzügyi negyedév, amikor ne fordult volna mínuszba a mérleg.



A Willem M. Smit vezette 75 belső és 300 külső munkatárssal dolgozó cég három játékkal jelenik meg az augusztus második felében megrendezett kölni játékshown. Bizonyára lesznek néhányan, akik örömmel fogadják, hogy a Fairytale Fights (Xbox 360, PlayStation 3) egy már játszható verzióját állítják ki a Candy Castle pavilonban. A véres platformer, amely Unreal Engine 3 segítségével mozdul meg, száznál is több fegyverből álló választékot bocsát a játékos rendelkezésére, aki vérfürdővé varázsolhatja a békés Tündérországot.



Szintén látható és játszható lesz az Infernal Xbox 360 konzolra aktualizált változata. Külföldi sajtóorgánumok szerint már az eredeti sem volt nagy durranás, az Infernal: Hell's Vengeance pedig erősen megkésett és mind játékmenet, mind technológia szempontjából elavult port. Majd meglátjuk.
A harmadik cím a PC-n és konzolon is ismert Obscure legújabb felvonásra. A hordozható Obscure: The Aftermath PSP, illetve a nem túl népszerű PSP Go marokkonzolokon lesz játszható, amiben a játékosok újfent ellátogathatnak a Leafmore középiskola falai közé.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)