Hirdetés

Playnit - játékzenék közösségi oldala

|

Lassan már annyi közösségi oldal létezik, hogy külön közösségi oldal kéne ahhoz, hogy ezeket nyilván tudjuk tartani.

Hirdetés

Azonban eddig olyan közösségi oldal nem létezett, amely játékzenék köré szerveződne.

A Playnit ilyen oldal - ez a közösség ugyanis azért jött létre, mert tagjai szeretik a videójátékok kisérőzenéit. A belépésért 25 pontot kap az ember, és elkerülendő, hogy az új felhasználók azonnal telespameljék az oldalt 225 pont kell ahhoz, hogy valaki fel tudjon tölteni zenét. S ahhoz, hogy új játékot rögzíthessünk, hogy később ennek a játéknak is feltölthesse valaki a zenéit 475 pont kell. Pontokat legfőképp a közösségi tevékenységért és zenehallgatásért lehet kapni. Nincs fent valamelyik játék zenéje, amit szeretnél meghallgatni, Arra való a közösség, hogy valaki feltegye...

Jelenleg 111 játék zenéi találhatóak a rendszerben, a legfrissebbek között olyan játékoké, mint a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, Final Fantasy VII, Hitman: Blood Money, Super Mario Brothers, The Legend of Zelda - A Link to the Past, Twisted Metal: Black, Prince of Persia: The Sands of Time és még sokan mások.

Playnit - játékzenei közösségi oldal

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)