Hirdetés

PlayStation 3 - Az első négy online masina között

|

Az Apple és a Sony vezeti az internetre kötött eszközök versenyét

Hirdetés

Egy friss felmérés szerint az internetre kötött asztali játékkonzolok között a PlayStation 3 viszi a prímet. De még így sem övé az összesített első hely.

A Millennial Media adatai szerint 2010 harmadik negyedévében a leginkább online kütyük négyes rangsora az iPod touch, iPad, Sony PSP és Sony PS3. Más konzolt nem is említenek. Illetve a PSP személyében igen, ami az adatok szerint megelőzi nagy testvérét.Ugyanebben az összesítésben a legnépszerűbb mobil alkalmazások fajtáit is rangsorolták. Az első helyen végzett játékok olyan iparágakat utasítottak maguk mögé, mint a közösségi alkalmazások, zene, vagy a sport. A Sony konzoljainak sikeréhez hozzájárulhatott a PSN és annak ingyenessége, szemben az Xbox Live és az Xbox 360 megoldásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)