Hirdetés

PS3 - Az RROD utódja?

|

Az X360-nál megismert RROD hiba után a PS3-on is különös hardver problémák jelei mutatkoztak, mely sárga villogó LED-del jelzi a gondot.

Hirdetés

Úgy fest a Sony konzoljai sem kerülhették el végzetüket, ugyanis az egyik tulajdonos egy különös hibába futott bele, mikor be szerette volna kapcsolni PlayStation 3 masináját.


Miután bekapcsolta a gépet hallani, hogy a merevlemez felpörög, azonban semmiféle adathalmazt nem hajlandó beolvasni, mire a gép egy villogó sárga LED jelzéssel jelzi tulajának, hogy ezt most bizony megszívta. Az úriember rögzítette is az esetet, melyet nemes egyszerűséggel csak YLOD jelenségnek nevezett el. Az persze biztos, hogy RROD problémája "valamivel" több embernek volt már...

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)