Hirdetés

Idén biztos nem csökken a PlayStation 3 és az Xbox 360 ára

|

Sokan azért várták az újgenerációs konzolok megjelenését, hogy így majd olcsóbban szerezhessék be a régieket. A számításuk az EA egyik illetékese szerint nem fog bejönni.

Hirdetés

Alapvetően teljesen érthető a leadben említett logika, de ez az ipar nem így működik. A PlayStation 3 és az Xbox 360 még nincs életpályája végén, a fejlesztők azt ígérték, hogy még évekig támogatni fogják, így tulajdonképpen nincs is miért megvágni az árukat.

Az Electronic Arts egyik vezetője, Blake Jorgensen a héten lezajlott Morgan Stanley Technology, Media & Telecom konferencián azt mondta a befektetőknek, hogy „nem érdemes bent tartani a levegőt a PlayStation 3 és az Xbox 360 árcsökkenéséig”. Értitek, hogy érti.

„Valamikor biztosan megvágják az árakat, amivel kiterjeszthetik az előző generációs szoftverek piacát. Szerintem az év végén vagy lehet, hogy a következő Karácsony után. Nem tudom, nem mondták el mik a terveik, de valószínűleg nem lépik ezt meg egyhamar.” - mondta.

Mivel egyelőre még nem látjuk azt a hatalmas ugrást az új és az előző generációs konzolok között, teljesen megértjük, hogy miért marad minden a régiben. A PlayStation 2 is csak 2013-ban futott ki, ráadásul a rengeteg utánozhatatlan élményt nyújtó PlayStation 3-exkluzívra még mindig sokan vágynak, tehát mindegy mikor csökken a konzolok ára, lesz olyan, aki ráharap.

Mit gondoltok, lesz árcsökkentés idén? Ha igen, mi az az ár, amiért megérné nektek előző generációs konzolt venni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)