Hirdetés

PlayStation 4 - könyvtárrendezést és sok új funkciót hoz a 4.0-s frissítés

|

Végre elrejthetjük a bétákat, demókat a többi játék közül a PlayStation 4 Library felületén, de nem csak emiatt várjuk nagyon a következő nagy firmware update-et.

Hirdetés

Rejtély, miért kellett erre ilyen sokat várni, de csak eljött a pillanat: végre nem kell az ezer éves, már nem játszható alfák és béták közül kibogarászni a megvásárolt játékainkat, hanem külön mappákba szedhetjük őket.

Holnap indul a PlayStation 4 4.0 firmware bétatesztje, ennek örömére pedig a Sony bejelentette, mire számíthatunk. A Shingen kódnévre hallgató update a következőt hozza biztosan:

- átalakítja egy kicsit az értesítéseket, a kezelőfelületet, szebbé, átláthatóbbá teszi azt;

- a PS gombbal megnyitható gyorsmenü gyorsabban, könnyebben használható lesz, és csak a képernyő egy részét fedi le, ha megnyitjuk. Megnézhetjük az épp játszott játék trófeáit, saját shortcutokat állíthatunk be, hogy gyorsan elérjük a számunkra fontos funkciókat;

- a Share menü szintén csak a képernyő egy részét fedi el, és az általunk a funkcióval legutóbb használt közösségi oldalra gyorsabban tehetjük ki képeinket és videóinkat;

- Mappákat hozhatunk létre a főoldalon és a Library menüpontban, melyekbe elrendezhetjük játékainkat, alkalmazásainkat. A Purchased Content fülön megtalálunk mindent, amit megvettünk, míg a főoldalon csak a telepített játékok lesznek láthatók. Rendezhetünk vásárlási dátum vagy telepítési státusz szerint is;

- A trófeákat offline is megnézhetjük, valamint ha kíváncsiak vagyunk, hogyan szerezhetünk meg egy rejtett trófeát, egy gombnyomással felfedhetjük;

- Átalakul a felhasználói profilok kinézete is, hogy a fontos infók jobban szem előtt legyenek. Emellett beállíthatunk hátteret a screenshotjaink közül.

Néhány funkció még nem lesz benne a tesztben, ezekről később fognak mesélni. Már önmagában a library-rendezés miatt is csodálatos, várjuk, mivel lesz még több a PS4.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)