Hirdetés

PlayStation 4 - 4K támogatás megerősítve

|

Az ultra magas felbontású filmeket is képes lesz lejátszani az újgenerációs konzol. 100 GB-ot viszont le is kell tölteni.

Hirdetés

A Sony Electronics elnöke, Phil Molyneux megerősítette, hogy a PlayStation 4 támogatni fogja a 4K felbontású filmeket és képeket – az ilyen nagy felbontású játékokat azonban még nem futtatja.



A 4K felbontás körülbelül négyszerese is lehet a jelenlegi 1080p általános HD-filmeknek (egyik ilyen szabvány az UHD – Ultra High Definition: 3840 x 2160, vagy a 8K UHD, ennek kétszerese), viszont ez azt is jelenti, hogy a filmek akár 100 GB-os méretekben is érkezhetnek – még szélessávú internettel is napokig tarthat letöltésük.

Molyneux ezt egy olyan kihívásnak tartja, amellyel a Sony-nak foglalkoznia kell, és úgy véli, vannak ötleteik, hogyan tegyenek a kényelmesebb fogyasztói élményért. Ám ha a Sony csak annyit tesz, hogy a titokzatos 4K-filmletöltő szolgáltatását ötvözi a PlayStationnel, már az is figyelemre méltó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)