Hirdetés

PlayStation 4 - a felhasználók egyharmadának Xbox 360-ja vagy Wii-je volt

|

Nemcsak a veterán PlayStation-tulajokat érdekli a Sony újgenerációs konzolja, sőt, a vásárlók alig több mint felének volt PlayStationje ezelőtt.

Hirdetés

Az újgenerációs konzolok, avagy a PlayStation 4 és az Xbox One a fogyasztók egy olyan rétegét is magukhoz csábították, amely eddig vagy a PlayStation, vagy általánosságban véve a konzolok iránt sem érdeklődött.

A Sony adatai szerint a PlayStation 4-tulajok nagyjából 31 százalékának Xbox 360 vagy Wii konzolja volt, mielőtt a Sony eszközét választotta, továbbá 17 százalékban vannak azok, akik egyáltalán nem rendelkeztek konzollal az előző generációban. Egyelőre a vásárlók jelentős hányada hardcore gamer, aki John Koller, a PlayStation amerikai marketing alelnöke szerint olyan, hogy ha belépsz a lakásába, „nem találsz se könyveket, se könyvespolcokat.” Mindenhol játékok vannak. Ők azok, akik a konzol megjelenése előtti éjszaka már a boltok előtt álltak. „Fantasztikusak. Hatalmas részét alkotják a PlayStation nemzetnek.”

Ugyanakkor a Sony meglepetésére már most elkezdtek olyanok is a konzol iránt érdeklődni, akiktől ezt csak későbbre várták. Koller elsősorban a kicsit árérzékenyebbeket említette, akik felrúgva a trendet már most beszereztek egy PlayStation 4-et maguknak.

És nektek van már? Ha igen, volt előtte bármilyen konzolotok? Miért pont ezt választottátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)