Hirdetés

PlayStation 4 Anniversary Edition - sikerült az egyiket 1 dollárért eladni

|

Vannak olyanok, akik milliókat kerestek az évfordulós PlayStation 4-en, és persze olyanok is, akik saját magukat szívatták meg. Az úriember, aki véletlenül 1 dollárért adta el az övét, szintén nem a legfényesebb izzó a csillárban.

Hirdetés

Mint az az ilyen limitált dolgok esetében lenni szokott, percekkel azután, hogy elkezdődik az előrendelés, már el is kapkodják az összeset.

Ezek egy része szerető új tulajdonosokhoz kerül, egy másik része viszont az eBayen köt ki, ahol az eredeti ár többszöröséért lehet hozzájutni. Legtöbb esetben. Az eddigi legmagasabb ár 15000 dollár volt, a legalacsonyabb pedig 500 dolláron állt, de az valójában csak egy kép volt a konzolról, az igazi gépet legolcsóbban 760 dollárért lehet kapni. A Polygon szerint egy medman6107 nevű, 257 pozitív és egy negatív értékeléssel rendelkező felhasználó 1 dollárért vált meg konzoljától, valószínűleg véletlenül, ugyanis az első ajánlat után megszakította az aukciót, de ez ilyenkor az eBay szabályzata szerint már késő. Most vagy tényleg elpostázza egy dollárért, vagy megállapodnak valamiben, különben ennek komoly következményei lesznek.

Ti mennyit adnátok a limitált gépért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)