Hirdetés

PlayStation 4-en is lehet majd PlayStation 5-ös játékokat játszani, de van azért egy csavar

|

Egy most megjelent alkalmazás arra bátorít minket, hogy megtartsuk a PlayStation 4-et.

Hirdetés

Tízet kell már csak aludni, és itt a PlayStation 5 megjelenésének napja, ami néhány ezer embernek örömteli lesz, mások viszont búsan várhatják az új készleteket. Annyi talán enyhülést jelenthet, hogy az új Sony-játékok közül a Sackboy és a Spider-Man: Miles Morales is megjelenik még PlayStation 4-re, úgyhogy nem kell sürgősen megszabadulni a nyolcadik generációs géptől.

Már csak azért is érdemes megtartani, mert elérhető lesz rá a PS5 Remote Play alkalmazás, amivel kapcsolódhatunk az ugyanazon hálózatra csatlakoztatott PlayStation 5-höz, és játszhatunk akár a lakás másik szobájából, a súlyos és nagy konzol cipelgetése nélkül.

Hirdetés

Az app a napokban automatikusan lekúszik, a PlayStation 4-es kezelőfelület főoldalán lesz megtalálható. Ha még nem látjátok, ne ijedjetek meg, egyrészt biztosan érkezik, másrészt ugye a PS5 még napokig nem lesz kapható, úgyhogy semmiből nem maradtok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)