Hirdetés

Holnap érkezhet meg a PlayStation 4 szoftverfrissítése

|

Nem kizárt, hogy már nagyon keveset kell várniuk a PlayStation 4 tulajdonosoknak, hogy letölthessék a többek között külső merevlemezek használatát is lehetővé tévő 4.5-ös verziójú szoftvert.

Hirdetés

Már nagyjából egy hónapja tesztelik a béta résztvevői a PlayStation 4 rendszerébe jó néhány hasznos újdonságot hozó 4.5-ös szoftvert, ám eddig a Sony nem adott tájékoztatást, mikor jelenhet meg a frissítés. Egy gamer viszont tudni véli, mikor érkezik az új verzió.

Egy e-mailről készült screenshot tanulsága szerint ugyanis a Sony egyik ügyfélszolgálatos kollégájától kapott erről tájékoztatást (már ha eredeti a kép), aki elárulta, hogy a 4.5-ös verzió holnap jelenik meg. A levél szövege szerint egyébként ezzel együtt a gyártó kiadja a PlayStation VR legújabb, 2.4-es számú szoftverét is, bár ennek a tartalmáról a 3D-s Blu-Ray DVD-k támogatásán kívül állítása szerint nem tud semmi. Az új szoftvernek egyébként a PlayStation 4 Pro tulajdonosok is örülni fognak, hiszen ezzel érkezik meg a Boost mód is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)