Hirdetés

Ilyen a PlayStation 4 idei ünnepi témája

|

Sorra küldi ki a kódokat a Sony egy kreatív, hangulatos PlayStation 4 menühöz.

Hirdetés

Egy hét múlva itt a karácsony, a legtöbb játék megkapta ünnepi frissítését, egészen január első napjaiig csatázhatunk hóban, gyűjthetünk ünnepi cuccokat, és szívhatjuk magunkba az élményt a virtuális világokban is.

Hirdetés

A Sony is készült, egy PlayStation 4 témát ajándékoz a játékosoknak - azonban ahelyett, hogy egyszerűen közzétette volna a Store-ban, kódokat küld e-mailben. Ezek, hogy az üzenetküldő szerverek ne süljenek ki, hullámokban jutnak el a PlayStation-tulajokhoz. Sajnos elképzelhető, hogy még azoknak sem érkezik meg, akik beleegyeztek, hogy promóciós célú leveleket kapjanak, így egyelőre azt tudjuk javasolni, hogy várjatok türelemmel - ahogy mi is tesszük.

Addig is az alábbi videóban megnézhetitek, milyen élőben, kapcsoljatok hangot is!

A kis szimbólumok miatt külön taps jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)