Hirdetés

PlayStation 4 - se Bluetooth, se USB füles az induláskor

|

Aki arra vár, hogy a szuper profi fejhallgatójával kommunikálhasson a PS4-es haverjaival, az még várni fog egy kicsit. És nem csak a megjelenés miatt.

Hirdetés

A Sony képviselője elárulta, hogy bár nyilvánvalóan lesz lehetőség hangalapú kommunikálásra a PlayStation 4 játékosok között, az induláskor nem lesznek támogatottak az USB-s és Bluetooth-os eszközök.

A konzol november 15-i megjelenése után (nálunk ez december 13-án lesz) csak a csomaghoz adott, mono fülessel fog együttműködni. A lenti kép alapján nem néz majd ki rosszul, de azért ez kevés lesz a kényelmes, órákig tartó multi élményhez. Szerencsénkre ez az állapot nem lesz tartós: amint lehet, egy frissítéssel megoldják majd, és akkor még a PlayStation 3-hoz használt vezeték nélküli headsetet is csatlakoztathatjuk a konzolhoz.

A Microsoft egyébként hasonlóan küzd meg a kommunikációs problémával. A csomagba adott fülest később lecserélhetjük majd harmadik fél által gyártott eszközre egy később megjelenő adaptert használva. Akár az Xbox 360-as headsetet is rákötheti majd, aki akarja. Csak minek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)