Hirdetés

PlayStation 4 - a saját címek 60 dolláros áron érkeznek

|

A Sony minden erejével azon van, hogy az Xbox One egy területen se tudjon kiemelkedni a versenyből. Mennyi lesz egy One játék? A PS4 játék is annyi lesz.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a Microsoft saját fejlesztésű, más néven first-party játékait Xbox One-ra 59,99 dollárért számítja majd meg, ami nem drágább, mint a jelenlegi generáció AAA címei (kb. 13 ezer forint az árfolyamtól és a hazai boltok forrásaitól függően).

A Sony most közleményben tudatta, hogy a PlayStation 4 saját nyitócímeinek ára is 59,99 dollár lesz, név szerint említették a Killzone: Shadow Fall, a DriveClub, a Knack és az InFamous Second Son játékokat. Más kiadók olcsóbban, ingyen, drágábban is meghatározhatják a fogyasztói árat, lelkük rajta.

A DriveClub egyébként várhatóan ingyenes lesz azoknak, akik PlayStation Plus előfizetést vesznek, ám mivel mostantól a multiplayerhez is kell ilyen, feltehetően sokunknak lesz ingyen autós játéka a PlayStation 4 megjelenés napján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)