Hirdetés

PlayStation 4 - kellemes meglepetésnek tartja az Ubisoft Montreal elnöke

|

A PlayStation 4 felépítése állítólag nem lesz idegen a fejlesztőknek, ezt az Ubisoft Montreal elnöke, Yannis Mallatt kellemes meglepetésnek tartotta.

Hirdetés

Már sok véleményt hallhattunk a PlayStation 4 kapcsán különféle fejlesztőktől: az Epic Games alelnöke egy brutális PC-hez hasonlította, míg az EA szerint a PS4 hardver viszonylag olcsó lesz. Yannis Mallatt, az Ubisoft Montreal elnökének véleménye inkább az egyetemes elégedettséget hangsúlyozza.

"A PlayStation 4 ténylegesen egy kellemes meglepetés, mert ismerős a felépítése. Úgy gondolom, kifizetődő volt nagy teljesítményű PC-re fejleszteni korábban. Kevésbé összetett az átállás" - mondja Mallatt.

Egy anekdotával folytatta érvelését: "Amikor a Prince of Persia: Sands of Time producere voltam, sikerült szereznünk egy kiváló programozót, aki máig az Assassin's Creed csapatában dolgozik. Egy nap megláttunk egy fekete könyvet az asztalán, amelyet japánul írtak, mire megkérdeztem, hogy az micsoda".

Mint kiderült, az volt a PS2-re való programozás dokumentációja. "Aznap rá kellett döbbennem, mennyire nehéz volt PS2-re fejleszteni." Mallatt rendkívül megörült, amikor kiderült, hogy a Sony radikális változtatásokkal alkotta meg új konzolját. A célozgatások szerint a PS3 ismerős vonásai és a csúcs-PC kezelhetősége találkozik, tehát nem kell mindent újrakezdeni.

Nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztők elégedettek az új Sony konzollal; a PlayStation 4 megjelenés idejére pedig már remélhetőleg mi is örülhetünk majd ennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)