Hirdetés

PlayStation 4 - olvasd el itt a kézikönyvet

|

Az a biztos, ami hivatalosan biztos. Nem is kell már nagyon találgatni, mert elolvasható a PlayStation 4 kézikönyv szépen online, így viszonylag kevés kérdése marad az embernek.

Hirdetés

Már a kapuban a PlayStation 4 megjelenés (persze a magyar premier még kicsit odébb), így rengeteg kérdés forog éppen közszájon: itt a gameplay rögzítés kérdése, a felhasználói felület újdonságai, már belülről is láttuk a konzolt, de nem is kell nagyon cifrázni már a részleteket, hiszen itt a hivatalos kézikönyv.

A Sony idő előtt megosztotta a PlayStation 4 kézikönyvet, amelyet ide kattintva ti is elolvashattok online tüzetesen. Természetesen igyekszünk majd mi is mindenről beszámolni nektek, de legalább a hivatalos leírással közelebb vagyunk ahhoz, hogy pontos képünk legyen a decemberben érkező konzolt illetően.

Mi már egy alapos PlayStation 4 kontroller tesztet is készítettünk, mindenképpen érdemes megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)