Hirdetés

PlayStation 4 - mégsem adhatod el a játékaidat?

|

Várható volt, hogy megindul a hiszti: úristen, hátraarcot nyomott a Sony, mindennek vége. Shuhei Yoshida is válaszolt. Röviden.

Hirdetés

Ma megjelent egy frissítés a PlayStation Network Felhasználói szerződésében, melynek 6.3-as és 7.1-es pontja felvet néhány kérdést.

A két feltétel a következőképpen hangzik, ahogy azt a Ps4Fab nevű felhasználó tweetjében is olvasni :

„6.3 Nem adhatod kölcsön, kölcsönözheted, licencelheted tovább, adhatod ki, módosíthatod, dolgozhatod át vagy fordíthatod le a Szoftver egy darabját sem.

7.1 A dobozos Szoftverek és letöltött Szoftverek újraértékesítése tilos, hacsak mi [a Sony], vagy ha a kiadó egy másik cég, akkor az a kiadó arra engedélyt nem ad.”

Azonnal meg is indult a hisztéria (például a Neowin oldalán), de érdemes megjegyezni, hogy egyik paragrafus sem említi a PlayStation 4-et konkrétan, ráadásul ez egy általános kitétel, de meglepődtünk volna, ha valaki nem kezd el belőle pletykát gyártani. Amikor egy felhasználó megkérdezte Shuhei Yoshidát, hogy ez most mégis mi, az úriember azt válaszolta, hogy igen, tovább lehet majd adni a játékokat

Szóval nem kell megijedni. Mi így akarjuk majd kicsomagolni egyébként a konzolt, ez sokkal izgibb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)