Hirdetés

PlayStation 4 - nem csak lát, hall is

|

A Sony megerősítette, hogy a PlayStation 4 hangfelismerő képességekkel is rendelkezik majd a PlayStation 4 Eye-on található mikrofonoknak köszönhetően.

Hirdetés

A PlayStation Eye a sztereoszkopikus kamerákon kívül még 4 mikrofonnal is fel van szerelve, melyek képesek meghatározni a hangok forrását és a legújabb megerősített hírek szerint még utasításokat is kiadhatunk konzolunknak rajtuk keresztül.

Az alábbi videón a Las Vegas-i GameStop Expo 2013 előadása látható kamerás felvételről. A vetítésen a következő olvasható 5:30-nál: "A navigációs hangutasításoktól az arcfelismerésig a PlayStation Camera hihetetlen innovációt hoz a játékélményedbe." Sean Coleman, SCEA csoportvezető pedig azt mondja ez alatt: "Az új sztereoszkopikus lencsék követhetik a tested mozgását játék közben vagy akár az arcfelismerés segítségével megkönnyíthetik a navigációt is."

A PlayStation 4 november 29-én kerül a boltok polcaira, aminek az ára 125.000 Ft körül lehet majd, ám ez még csak becslés részünkről. A PlayStation Eye-t külön vásárolhatjuk majd meg, körülbelül 50 eurós áron. Az első nap 22 PlayStation 4 játék közül válogathatunk, ami év végéig 33 játékra egészül ki az ígéretek szerint.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)