Hirdetés

PlayStation 4 - mobilnettel is működik a Remote Play (videó)

|

Bár a Sony azt ajánlja, hogy csak a saját lakásodon belül használd a Remote Play funkciót, ha ahhoz van kedved, akár az iskolában is játszhatsz PS4-es játékokkal.

Hirdetés

Természetesen csak a szünetekben, órán nem játszani kell, hanem figyelni. Aki már vagy még nem küzd ilyen problémával, az számtalan más helyen Resogunozhat, ha van egy PlayStation Vitája és egy jó mobilinternet előfizetése.

Az alább látható videót a The Phawx nevű YouTube felhasználó töltötte fel csatornájára, hogy megmutassa a világnak, okostelefonjáról osztott LTE-vel is tud a Sony kézikonzolján a PlayStation 4 eddigi legjobbra értékelt exkluzívjával, a Resogunnal játszani. Mielőtt a Vitát csatlakoztatta volna, Phawx 6,15 mbps-es sebességet mért, 38 milliszekundumos pinggel. Miután csatlakozott, a letöltési sebesség 5,7 mbps-re csökkent, a feltöltési pedig 1,8mbps lett. Ő egyébként állítása szerint kb. 10 mérföldre volt otthonától, ahol a konzol egy 100/10-es hálózatra volt csatlakoztatva. Körülbelül 150 milliszekundumos eltérést tapasztalt, de a játék még így is játszható volt. Csak valóban jó előfizetéssel érdemes tehát próbálkozni, de aki WiFi közelében van, annak nem lesz erre gondja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)