Hirdetés

PlayStation 4 - szegény Argentína...

|

Nálunk csak késik a PlayStation 4 megjelenése, de annyira nem jártunk rosszul, mint az argentinok.

Hirdetés

Egy percnyi néma csenddel adózzunk szegény dél-amerikai pajtásainknak, akiknél ugyan lesz az első hullámban PlayStation 4, de nem tudom, hogy ki fogja megvenni.

Argentína az utóbbi egy évben havi 10%-os inflációt jelentett, aminek következményeképp az a pénznemük folyamatosan gyengült. Ennek megfelelően ugyan az országnak annak rendje és módja szerint megérkezik a PlayStation 4 november 29-én, viszont az ára nem lesz ennyire baráti. Az előre közölt vételár 6.499 AR (Argentin Peso) lesz, ami megközelítőleg $1 137 dollár körül mozog

 

Összehasonlításképpen a PlayStation 3 ára körülbelül 600 dollár volt a megjelenése napján és egy átlagos argentin $10 000 körül keres egy évben. Úgy néz ki, hogy nem az a legnagyobb baj, ha nem vagyunk benne az első hullámban. Kíváncsian várjuk, hogy nálunk mennyibe fog kerülni a Sony konzolja.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)