Hirdetés

Ezekkel a funkciókkal bővül a PlayStation 4?

|

Bár már közel a generáció vége, pár kényelmi szolgáltatást még beépíthet a Sony, amiket aztán megtarthat a PlayStation 5-nél is.

Hirdetés

A Microsoft várhatóan az E3 során bemutatja az új Xboxot (vagy Xboxokat), és a Sony valószínűleg nem fog sokat várni a válasszal.

Hirdetés

A gépek viszont szinte biztosan nem kerülnek piacra 2020-ig, addig még a jelenlegi generációban maradunk. Egy twitterező, a PlayStationnel kapcsolatos dolgokban jártas Tidux szerint egy közelgő rendszerfrissítéssel megérkezik az ajándékozás lehetősége, láthatjuk, melyik játékba mennyi időt öltünk (és további statisztikákat), megnézhetjük, az egyes trophyk teljesítésével hogy állunk pontosan, illetve a dashboardról fogunk tudni játékokhoz csatlakozni. 

Az évfordulós videók óta tudjuk, hogy méri a rendszer a játékokkal eltöltött időt, de valamiért csak nagyon kevés játék esetében nézhetjük meg, hány órát vett el az életünkből. A többire régóta vágyunk, tényleg jó volna, ha a következő rendszerfrissítés elhozná ezeket. Még a publikus bétateszt sem fut, talán napok, talán hetek kérdése.

Ti minek örülnétek még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)