Hirdetés

Jön a könnyebb, 1 TB-os PlayStation 4

|

A Sony nemrég engedélyeztette Amerikában a PlayStation 4 három új változatát, és bár ezekből csak kettőt szánnak a vásárlóknak, az már biztos, hogy lesz egy, tárhelyben a korábbi kétszeresét biztosító modell.

Hirdetés

A Sony új PlayStation 4 modelleket jelenthet be a közeljövőben, - bár legutóbb sem kötötték az orrunkra, hogy változtatnak a hardveren - ugyanis az illetékes amerikai hatóságnál, az FCC-nél már engedélyeztették is az új konzolokat. A kapcsolódó dokumentumokból kiderül néhány dolog arról is, miben változik a PlayStation 4, de sajnos mindent nem tudunk meg.

Először is a verziószám változása alapján arra következtethetünk, hogy csak kisebb változásokra számíthatunk, viszont az is biztos, hogy a fejlesztői csomag mellett két, a vásárlóknak szánt verzió is készül. Ezek a tárhely méretében térnek majd el, míg az egyik a megszokott 500 GB-os merevlemezzel érkezik, a B variáns 1 TB tárhelyet kap majd. Emellett sikerült visszavenni a konzol áramfogyasztását is, mivel a tápegység teljesítménye és a rajta átfolyó áram erőssége is csökkent.

Valószínűleg részben ennek is köszönhető, hogy az egész PS4-es csomag súlya is csökkent, nagyjából 300 grammot, de ehhez hozzájárulhat egy másik, eddig ismeretlen változtatás is. Az új modell még nem az előbb-utóbb valószínűleg érkező slim PlayStation 4, hiszen a leírás szerint a konzol méretei nem változtak.

Ti megvárjátok a nagyobb tárhellyel érkező PS4-et, vagy már beszereztétek a sajátotokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)