Hirdetés

Most már nem okozhat gondot PlayStation 4-en a káros üzenet

|

A Sony javította a hibát, és igazából senki konzolja nem ment tönkre miatta.

Hirdetés

Pár napja kezdett el keringeni egy üzenet a PlayStation Networkön, ami elég kellemetlen problémákat okozott a PlayStation 4-tulajoknak. 

Hirdetés

Ideiglenes megoldás hamar lett, közben pedig a Sony is megtett mindent, hogy minél hamarabb megszüntesse a kellemetlenséget. Az Ask PlayStation UK fiók szerint (mely a Sony egyik hivatalos fiókja) a lyukat sikerült befoltozni, és az üzenet amúgy sem vágott haza konzolokat, az általunk is említett, mobilról törlős, csökkentett módban indított módszerrel öt perc alatt ki lehet javítani.

Azért azt javasoljuk, az idegenektől érkező üzenetek fogadását kapcsoljátok ki, ehhez is találtok segítséget a fenti linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)