Hirdetés

PlayStation 4 vagy Xbox One? - lesznek, akik mindkettőt megveszik

|

A hardcore játékosok mindkét újgenerációs konzolt meg fogják venni, legalábbis Désilets szerint.

Hirdetés

A nemrég lapátra tett Patrice Désilets neve az Assassin's Creed rajongóinak csenghet ismerősen: ő volt az első két rész kreatív rendezője. Nemrég egy interjúban az Xbox One és a digitális tartalmak világáról beszélt.

A múlt héten kijelentette, hogy senkit nem érdekel a dobozos játékok eltűnése, és amikor az emberek az Xbox One-nal hozták kapcsolatba ezt a megjegyzést, úgy érezte, magyarázattal tartozik.

"Valóban utaltam [a Microsoft DRM-politikájára], de igazából nem adtam meg jövőbeli dátumot. Nem mondtam, hogy két év múlva minden digitális lesz, vagy azt, hogy öt év múlva. Azt mondtam csak, hogy a jövő digitális lesz. Talán ma még nem értjük, ez mit jelent, szóval nem tudjuk, hogyan kommunikáljuk, mi a digitális, és hogyan működik majd."

Désilets rögtön rá is cáfolt erre, elvégre szerinte már félúton járunk. "Ezért használtam a CD-t példaként", teszi hozzá. "Tudom, hogy még mindig vásárolnak CD-ket és bakelitlemezt, de senki nem kiabál az Apple-re az iTunes miatt. Egy kicsit képmutatónak tartom ezt."

A designer tehát a Microsoft védelmére kelt. Azzal érvelt, hogy ők legalább valami újat és mást próbálnak létrehozni, és bár nem látszik, hogy a megvalósítás tökéletes lenne, az emberek így is vásárolni fognak a PSN és az Xbox Live rendszerében. Úgy véli, a Microsoft rosszul kommunikálta az Xbox One lehetőségeit.

A Microsoft már így is sokat változtatott a bejelentés óta, a rajongók nyomására az Xbox One már egészen máshogy mutat. "Sokan - a hardcore játékosok - úgyis megveszik végül a PlayStation 4-et és az Xbox One-t is" - vonja le Désilets a következtetést.

Hardcore gamerek, mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)