Hirdetés

PlayStation 4 - vegyél játékmenetet HDMI-ről

|

Jó hír a gameplay-gyártó játékosoknak: a PlayStation 4 feltehetően megbocsátóbb lesz a videórögzítés terén, mint elődje.

Hirdetés

Ez az átlag játékosoknak nem jelent semmit, de a sok ezer végigjátszásokat, teszteket és vicces videókat előállító felhasználó bizony nagyon örül.

A Tokio Game Show-n a Sony szőrmentén megemlítette, hogy a PlayStation 4-en játékosok képesek lesznek a HDMI kimeneten keresztül videókat rögzíteni a kedvenc játékaikból, nem úgy, mint a PlayStation 3 esetében, ahol egy komolyabb fájdalom volt mindezt megtenni. A bejelentést megerősítette az SCE egyik vezetője, Brad Douglas is.

Volt róla szó korábban is, hogy a HDCP-s szerencsétlenkedésnek vége szakad, de a Sony eddig még nem osztott meg velünk konkrétumokat azzal kapcsolatban, hogy milyen megoldással állnak most elő. Hamarosan többet is megtudunk, de mi már annak is örülünk, hogy egy kicsit egyszerűbbé válik a GameStartok felvétele, amit túlnyomó részt PlayStationön pörgetünk.

 

A PlayStation 4 magyar megjelenése még mindig kérdéses, de azt már tudjuk, hogy a Gaikai mindenképpen késik egy kicsit. Ti szoktatok videókat rögzíteni játékokból? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)