Hirdetés

A Crytek egyik munkatársa szerint elvileg PS5-re könnyebb fejleszteni

|

A stúdió fejlesztője elég érdekes dolgokat mondott egy interjúban, de úgy tűnik, már nem nagyon vállalja a kijelentéseit.

Hirdetés

Jelen állás szerint még a koronavírus-járvány ellenére is meg fog érkezni idén az új konzolgeneráció, de egyelőre még korai volna eldönteni, hogy a PlayStation 5 vagy az Xbox Series lesz a jobb választás. Ám lehet, hogy a fejlesztők könnyebben tudnak majd dolgozni a Sony masinájával.

Hirdetés

Legalábbis friss értesülések alapján erre utalt a Crytek egyik munkatársa, Ali Salehi egy interjúban, ami a Vigiato felületén jelent meg. Állítólag Salehi arról beszélt, hogy a PlayStation 5 azért jobb, mert a fejlesztők szerint eddig ezzel a konzollal volt a legkönnyebb úgy dolgozni, hogy elérjék a csúcsteljesítményt. Továbbá a szoftver tekintetében is nagyon egyszerű a PS5-re való kódolás, és rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik.

Időközben más fejlesztők cáfolták ezeket a kijelentéseket, ráadásul állítólag személyes okok miatt Salehi nem is erősíti meg az elhangzott dolgokat. Sajnos elég nehéz igazolni, hogy valóban erről beszélt-e a fejlesztő, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy azóta már az interjú is el lett tüntetve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)