Hirdetés

PlayStation 5-ön vagy Xbox Series X-en tölt be gyorsabban az NBA 2K21? Győztest hirdettek

|

Bár minimális a két új konzol között a különbség, azért így is világosan látszik, melyik SSD birkózik meg könnyebben az NBA 2K21-gyel.

Hirdetés

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 is masszívan épít az új konzolokban lapuló SSD-kre, amelyek segítségével olyan gyorsan töltenek be új játékaink, amihez foghatót nem igazán tapasztalhattak még a konzoljátékosok. Nincs ez másként az NBA 2K21 esetében sem, pillanatok alatt elindul maga a játék, valamint az egyes mérkőzések is. De vajon az Xbox Series X és a PlayStation 5 lesz-e a győztes, ha összevetjük a töltési időket?

Hirdetés

GamingWithOva YouTube-csatornán annak rendje s módja szerint lemérték, milyen gyorsan tud az NBA 2K21 betölteni egy meccset Xbox Series X-en és PS5-ön, valamint megvizsgálták ugyanezt annak tekintetében is, milyen gyorsan képes a játék felállni nulláról. Nos, mindkét esetben az új Xbox került ki győztesen a versenyből, de nem győzzük hangsúlyozni, hogy a két next-gen masina közötti különbség elenyésző. 

PS5-ön 3,237 másodperc kell ahhoz, hogy elinduljon egy mérkőzés a játékban, míg Series X-en 2,953. Az NBA 2K21 elindítása esetében is az Xbox nyert: Series X-en 13,197 másodperc kell ehhez, míg PlayStation 5-ön 14,097.

Maradjunk annyiban, hogy aki nem stopperórával a kezében szokott játszani, az mindebből elég keveset fog észrevenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)