Hirdetés

PS5-re készül a PlayStation All-Stars Battle Royale 2?

|

Állítólag olyan karakterekkel verekedhetünk majd, mint Pókember vagy a Horizon: Zero Dawn főszereplője, Aloy.

Hirdetés

Lassan a PlayStation 4 pályafutásának a végéhez érünk, közeleg a következő generációs masina debütálása és a vele kapcsolatos pletykák is megsokasodtak. A legújabb füles szerint a Sony 2012-es brawlere, a kiadó legismertebb karaktereit felvonultató PlayStation All-Stars Battle Royale folytatást kaphat

Hirdetés

A forrás hitelessége meglehetősen vitatható, hiszen a szivárogtatás egy állítólagosan a Capcomnál dolgozó munkatárstól származik a 4Chanről, ugyanakkor ha igaznak bizonyul, az nagyot szól majd. Az állítások szerint ugyanis a PlayStation All-Stars Battle Royale 2 már a PlayStation 5-re készül a Capcom USA és a Sony együttműködésében, sőt egyenesen nyitócím lesz. A PS4 pályafutása alatt már többször is elkaszált és feltámasztott projektben helyet kaphat az Insomniac Games Pókembere, Aloy a Horizon: Zero Dawnból, Kratos a God of Warból, valamint a felújított trilógiás Spyro és Crash is. 

Természetesen könnyen megeshet, hogy az egész kamunak bizonyul, mindazonáltal ha tényleg dolgoznak a PlayStation All-Stars Battle Royale 2-n, az erős fegyver lehet a PS5 arzenáljában. Ti milyen PlayStation-ös karaktereket látnátok szívesen a folytatásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)