Hirdetés

PlayStation All-Stars Battle Royale - (többé-kevésbé) élőszereplős trailer

|

A Sony legismertebb karakterei csapnak össze hamarosan, most pedig megnézhetjük, hogy nézne ez ki a valóságban.

Hirdetés

Nathan Drake, Kratos, SackBoy és Cole. Ezek a nevek bizonyára mindenki számára ismerősen csengenek, de a hozzájuk tartozó karaktereket csak azok irányíthatták, akik rendelkeznek a Sony valamelyik konzoljával.

Az Uncharted, a God of War, a LittleBigPlanet és az inFamous játékok főhősei mellett más karakterekkel is szétverhetjük egymást a november huszadikán megjelenő PlayStation All-Stars Battle Royale-ban. Az alábbi trailerben viszont csak a három kigyúrt fickó és a kis zsáklény verekszik, illetve feltűnik egy csinos hölgy is, aki egymásnak ereszti őket. Úgy tűnik Kratos-t senki nem szereti, de ez nem is meglepő, ki akarná, hogy a fejét egy kövön verjék szét...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)