Hirdetés

Elfogyott az évfordulós PlayStation, de ötmillióért még vehetsz egyet

|

Nem mindenki szeretné megtartani a gépet azok közül, aki előrendelt a Sony ünnepi konzoljából. Szerencsére nem csak üzérkedés céljából kelnek el az eredetinél magasabb áron a gépek.

Hirdetés

Szinte mindenkinek nagyon bejött a PlayStation huszadik születésnapjára kiadott konzol, így a 12300 darab, amit a Sony elérhetővé tett, érthető módon igen hamar elfogyott. Sokan viszont azért nem tudtak szerezni az ünnepi PS4-ből, mert valaki olyan vette meg előlük, aki egyszerűen továbbadta tetemes haszonért cserébe, például az eBayen.

Volt olyan aukció, ahol az eredeti, ötszáz dolláros ár helyett több mint 30 licitáló tizenötezer, egy esetben pedig húszezer dollár fölé (nagyjából ötmillió forintnak felel meg) nyomta a gép értékét. Természetesen nem minden licit kúszott fel ilyen magasra, a nemrég indultak akár egy dollár alatt is állhatnak, a legtöbb kb. kétezer dollár körül jár. Az eBay egyébként már előzetesen számított rá, hogy az ő oldalukon találja majd meg végleges tulajdonosát jó néhány limitált kiadású PS4.

A helyzet azért sem tűnhet fairnek, mert a Sony oldala nagyon nehezen bírta a hirtelen forgalmat, amit a konzolok megjelenése generált. Volt, ahol ennél azért szívmelengetőbb módon keltek el áron felül az eredeti PlayStationt idéző konzolok. Spanyolországban 350 darabot árvereznek el, a bevételek pedig jótékony szervezetekhez kerülnek, mint például az UNICEF.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)