Hirdetés

PSX 2017 - a virtuális valóságba költözik a WipEout Omega Collection

|

A villámgyors versenyzést a PS4-re hozó WipEout Omega Collection új frissítésével PSVR-támogatást kap a játék, hogy biztos legyen a hányinger.

Hirdetés

A PlayStationös előadásokról természetesen nem maradhat ki a PSVR játékfelhozatal sem, ez pedig nem volt másképp az idei PlayStation Experience-en sem. Egy taktikai lövölde és a The Last Guardian bővítménye mellett pedig a klasszikus versenyjátékok rajongói is örülhettek.

Hirdetés

A három részt felújító WipEout Omega Collection a jövő elején egy ingyenes frissítést kap. Ebben PlayStation VR-támogatással bővül a játék, ami ráadásul a gyűjtemény minden tartalmára vonatkozik majd, nem csak bizonyos versenyekre, mint a Gran Turismo Sport esetében. Ugyan a versenyjátékok a karakterünk ülő helyzete miatt sokak szerint jó bevezetést nyújthatnak a VR világába, a WipEout talán  kicsit gyors ahhoz, hogy rosszullét nélkül hosszabb ideig bírja egy, a headsetekkel kevésbé tapasztalt játékos.

Mi kipróbáljátok majd VR-ban a száguldást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)