Hirdetés

God of War - így nézett ki Kratos, a családapa

|

Az egyik hétvégi panelbeszélgetésen mutattak meg néhány korai koncepciós rajzot, amik még az első God of War játék megjelenése előtt készültek. Kratos egészen más is lehetett volna.

Hirdetés

Egy játék főszereplőjének kitalálása nem egyszerű munka, főleg, ha teljesen a nulláról kell indulni. Ma már mindannyian ismerjük Kratost, a God of War-játékok főszereplőjét, a hétvégi PlayStation Experience-en viszont bepillanthattunk abba a folyamatba, ami háború istenének végleges formájához vezetett.

Mivel a történetben Kratos motivációjában központi szerepet játszik a családjának elvesztése, ezért a kezdeti koncepciós rajzokon ezt a karakter külsején is láthatóvá akarták tenni. Az egyik képen például egy kisgyermekkel a hátán ábrázolják, sőt, hősünknek egy kutyája is lett volna. Aranyos kutyája.

 

Míg a tetőtől talpig páncélba öltözött, karján egy ebbel pózoló karakter nagyon távol áll a végleges változattól, megnézhettünk egy későbbi tervet is, ami már nagyjából megegyezik a Kratosszal, akit ismerünk, a testét borító tetoválásokat viszont eredetileg kék színűre tervezték.

 

Nektek hogy tetszenek a korábbi verziók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)