Hirdetés

Playstation 3 gondok ismét

|

A premier után szinte természetes volt minden next gen konzolnál, hogy akadtak problémák a kompatibilitással, a melegedéssel, vagy épp a hardverrel, ám most a megjelenítés miatt panaszkodnak sokan.

Hirdetés

A Playstation 3 konzolon ugyanis jó pár Playstation és Playstation 2 játékot játszhatunk, ám sajnos igen ramaty minőségben. Mivel a konzol legkisebb értéken is 480i felbontásra képes, ezért erősen nyújtania kell a képet, hogy megfeleljen ennek a követelménynek, így aki PS2 játékot szeretne tolni az új konzolon, az a lentebbi videó tanúsága szerint ne számítson sok jóra. Talán majd egy újabb firmware frissítés megoldja majd a gondot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)