Hirdetés

PlayStation Home - 17 millióan otthon

|

Ennyien vannak a PlayStation Home virtuális világában

Hirdetés

A Sony szerint 17 millióra tehető azok száma, akik avatárjukkal virtuálisan képviseltetik magukat a PlayStation Home világában.

A PS Home egy ingyenes PlayStation Network szolgáltatás, ahol a felhasználók saját avatárt hozhatnak létre, ami egyúttal házat is kap a világban, ahol találkozhatunk, beszélgethetünk és játszhatunk más Home felhasználókkal. Ezt vajon tudja a maradék 22,2 millió PS3 tulaj? Az adatok a Home 2 éves fennállásának alkalmából jelentek meg. Összehasonlításképp: 2008-ban 200 ezer felhasználója volt, most 17 millió. Akkor 9 játékkal lehetett játszani, most 236-tal. Anno 114 virtuális item volt elérhető, most 7000. Végül 25 esemény helyett most 600 közül választhatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)