Hirdetés

PlayStation Home - veterán fejlesztők készítik a PS4-es utódot

|

A PlayStation Home hamarosan végleg bezár, és a Sony nem akarja PS4-en újra megnyitni a kapukat. A fejlesztők viszont igen: jön a Neotopia, ha ti is úgy akarjátok.

Hirdetés

Jövő év márciusának végén búcsúzunk a PlayStation Home-tól, a virtuális közösségi tértől, ami sokkal jobb sorsot érdemelt volna.

A Sony kijelentette, hogy nem tervez folytatást, így hiába is várnánk a PlayStation Home PS4-es változatát. Ugyanakkor a Home egykori fejlesztőiből alakult Madmunki stúdió épp Kickstarteren gyűjt a Neotopia nevű játékra, melynek koncepciója nagyon hasonlít a Home-éhoz. Az Unreal Engine 4-et használó alkotásban saját avatart készíthetünk, közös terekben lóghatunk másokkal, és részt vehetünk eseményeken, továbbá lehetne saját virtuális lakásunk, amit az ízlésünknek megfelelően rendezhetünk be. Járhatunk a tengerparton, a hegyekben, beállíthatjuk, hogy középkori vagy épp jövőbeli városokat szeretnénk-e bejárni. A fejlesztőknek 250 000 angol fontra van szükségük, ami nem kevés, viszont egy ilyen projektnél nem is számít soknak. A megjelenést 2015 áprilisára tervezik. Reméljük összejön, ha többet akartok tudni róla, ajánljuk a fenti linken elérhető Kickstater oldalt. Ahol támogathatjátok is, amúgy.

Címkék: #neotopia
Platformok: PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)