Hirdetés

PlayStation konzolokra is jöhet a Sunset Overdrive?

|

A Sony legutóbbi lépése spekulációkat szült, de nem biztos, hogy beválnak a jóslatok.

Hirdetés

2014-ben jelent meg Xbox One-ra az Insomniac Games platformerbe oltott lövöldéje, amely ugyan nem volt hibátlan, de remek humorral rendelkezett és egyedi volt a maga módján. 2018-ban aztán PC-re is megérkezett a pörgős játék, majd egy évvel később az addig független csapatként dolgozó Insomniacot felvásárolta a Sony, ezáltal pedig a Sunset Overdrive jogait is megszerezte. 

A PlayStation konzollal rendelkező játékosok azóta várják, hogy ezekre a platformokra is megérkezzen a Sunset Overdrive, és azonnal fel is lelkesültek, ahogy kiderült, hogy a Sony 2021. április 26-án bejegyeztette a játék védjegyét az Amerikai Szabadalmi és Védjegy Irodánál.

Hirdetés

A perselyt azért még ne törjétek fel, ugyanis bár ez jelentheti azt, hogy PS4-re és PS5-re is megjelenik a jövőben az Insomniac színgazdag shootere, de az is benne van a pakliban, hogy szimplán csak biztonsági okokból gondoskodtak róla, hogy senki se élhessen vissza a birtokukban lévő IP-vel. 

Hogy számíthatunk-e az említett portokra és hogy mikor, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy a fejlesztőcsapat nem unatkozik: tavaly ők szolgáltatták a PlayStation 5 egyik nyitócímét a Marvel's Spider-Man: Miles Morales képében, elhozták a Marvel's Spider-Man Remasteredöt és idén jön a vadonatúj játékuk, a Ratchet & Clank: Rift Apart

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)