Hirdetés

Playstation Network leállás - ezért nem tudsz ma játszani

|

A PlayStation Network szolgalátatás ma este szünetel, hogy holnap zavartalanul ugorhassunk fejest a játékok tömkelegébe.

Hirdetés

A mai napon, magyar idő szerint este hat órától, hat órán keresztül szünetel a PlayStation Network szolgáltatás.

Aki ma délután szeretett volna belemélyedni az online mókába a Sony konzoljain, azoknak ez egy elég rossz hír, de a karbantartás szükséges. Az összes online szolgáltatás, így a multiplayer játék és a PlayStation Store is elérhetetlen lesz, de a Sony-nak muszáj volt megtennie ezt a lépést, hiszen nagy dolgoknak nézünk elébe.

A holnapi napon elérhetővé válik a Grand Theft Auto V next-gen verziója és a Far Cry 4, valamint a héten megjelenik még a Dragon Age: Inquisition. Ez azt jelenti, hogy alaposan fel lesznek hevülve a Sony szerverei a hét további részében, és erre bizony fel kell készülniük. A 6 órás leállás azt is jelenti, hogy ha minden terv szerint halad, akkor az éjjeli baglyok éjféltől visszaülhetnek játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)