Hirdetés

PlayStation Network - leállás holnap

|

12 órára szünetelni fog az európai PlayStation Network, minek következtében a legtöbb funkció elérhetetlen lesz.

Hirdetés

Rég volt már PSN karbantartás, időszerű már, hogy a Sony újra tegyen néhány lépést a szolgáltatás zavartalan működése érdekében.

A leállás szeptember 25-én, azaz holnap délután háromkor kezdődik, és egészen csütörtök hajnali háromig tart. Ezen időszak alatt a PlayStation Network, a PlayStation Store, a PlayStation Home és a felhasználói fiók beállításainak felülete elérhetetlen lesz. A dolog azért lehet problémás, mert holnap indul az októberi Instant Game Collection, melynek keretében most a Far Cry 3-at, a Giana Sisters: Twisted Dreamst, a Dragon's Dogma: Dark Arisent, a Street Fighter X Tekkent és a Touch My Katamarit tölthetik le a PlayStation Plus előfizetők. Nem biztos, hogy hajnali háromkor már újra működnek a szerverek, de ha csak később kapcsolják vissza, annak oka a tesztelés elhúzódása. Az US PSN szintén állni fog, de az csak hat órán keresztül nem lesz használható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)