Hirdetés

Világszerte leállt a PlayStation Network

|

Az ünnepek alatt nem volt komolyabb probléma a PlayStation Networkkel, de most úgy tűnik, a szolgáltatás teljes egészében elérhetetlen.

Hirdetés

Míg tavalyelőtt komoly DDoS támadás áldozatává vált a Sony online szolgáltatása, most csak a bejelentkezéssel és a felhasználói fiók létrehozásával voltak gondok, és azok sem érintettek mindenkit.

Ma délután viszont történhetett valami a PlayStation Networkkel, ugyanis az US státuszjelentő oldal szerint mindennel probléma van. Nem működik a felhasználói fiók kezelése, a játékokhoz és közösségi funkciókhoz kapcsolódó dolgok, a PlayStation Now, a PlayStation Video, a PlayStation Vue, a PlayStation Store és a PlayStation Music sem. A magyar oldalon hasonló a helyzet: ahány szolgáltatás itthonról elérhető, az most épp mind elérhetetlen. Próbáltunk mi is PlayStation 4-ről bejelentkezni, és a konzol rövid gondolkodás után azt válaszolta, hogy karbantartás van folyamatban. A Sony a tervezett karbantartásokról mindig időben szól, úgyhogy valószínűleg valami más lehet a háttérben. Várjuk a közleményt, illetve hogy megoldódjon ez a probléma, mert így nehéz statot javítani a Battlefrontban.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)