Hirdetés

Leálltak a PlayStation Network szerverei

|

Gyakorlatilag minden szolgáltatással van valamilyen probléma.

Hirdetés

Nincs jobb időtöltés egy fárasztó csütörtöki nap után, mint beülni a választott platform elé, játszani valamit, ami kikapcsol - vagy figyelni, hogy mikor élednek újra a szerverek. Egyeseknek állítólag az is pont ugyanolyan móka, mint Apex Legendsezni.

Hirdetés

A PlayStation Network most olyannyira megadta magát, hogy a fiókkezeléssel, a közösségi funkciókkal, az online játékkal, a PlayStation Store használatával és a PlayStation Musickel is vannak gondok - tehát minden létező szolgáltatással. A Sony utoljára 20:34-kor frissítette az állapotot, nem sokkal később Twitteren is jelezték, hogy gond van (világszerte), de dolgoznak az elhárításán.

Nem tudni, hogy a Fallout 76 battle royale módja, a Cyberpunk 2077 előrendelései, vagy pontosan mi döntötte be a rendszert, de legyetek türelemmel. Ha bármennyire is enyhíti a várakozást, itt tájékozódhattok az egyes szolgáltatások állapotáról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)