Hirdetés

Playstation Network vs Xbox Live

|

Az előző konzol generáció idejében egyedül az Xbox rendelkezett kiforrott online szolgáltatással. Az új generáció elérkeztével azonban változott a helyzet, és ezúttal az Xbox Live-nak komolyabb konkurenciával kell szembenéznie. Vajon mire volt elég a piacon eltöltött eddigi 5 hónap a Playstation3 számára?

Hirdetés

Nos, a Sony jelentése szerint világszerte eddig 1,3 millióan regisztrálták magukat a Playstation Network-re. Az észak amerikai régióban eladott 2 millió PS3 tulajdonosának több mint egy negyede használja a rendszert, ami 600,000 felhasználót jelent. A letöltött tartalmak száma világszerte eléri a 3,7 milliót. Evvel szemben az Xbox Live 6 millió felhasználója eddig összesen 25 millió Arcade játékot töltött le az Xbox Live Marketplace-en keresztül. Ugyan egyelőre jóval kevesebben használják a Playstation Network-öt, mégis lehet oka félelemre a Microsoft-nak. Az Xbox Live ugyanis fizetős, míg a Sony rendszere ingyenes. Elemzők szerint ez döntően befolyásolhatja a vásárlókat, mikor a két konzol közül választanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)