Hirdetés

Több eszközön is megszűnik a PlayStation Now szolgáltatás

|

A Sony több eszközén is abbahagyja a PlayStation Now támogatását, és kizárólag kettőre fog koncentrálni.

Hirdetés

A PlayStation Now szolgáltatás igen praktikus megoldás azok számára, akik szívesen játszanának jónéhány PlayStation 3-as játékkal, de csak ezért megvásárolni egy konzolt nem akarnak. Bár még itthonról nem elérhető, bizonyos országokban havi előfizetési díjért cserébe lehetett streamelni a játékokat a felhőből.

A Sony 2017 augusztusától megszünteti a PlayStation Now szolgáltatást PlayStation 3, PlayStation Vita, PlayStation TV, a Sony Bravia TV-k, a Sony Blu-ray lejátszók és a Samsung TV-k esetében is, és ezekután kizárólag PC-n és PlayStation 4-en lesz lehetőség igénybe venni a szolgáltatást.

A döntést azzal indokolták, hogy könnyebben tudják majd tökéletesíteni a szolgáltatást azáltal, hogy csak 2 eszközre kell majd koncentrálniuk. Remélhetőleg a támogatott országok listáját is kibővítik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)