Hirdetés

PlayStation Now - új infók a digitális kölcsönzésről

|

A PlayStation 3 és PlayStation 4 tulajdonosok hamarosan tényleg megtapasztalhatják a Sony és a Gaikai összeborulásának pozitív oldalát, ugyanis nemsokára bárki kölcsönözhet majd játékot digitálisan.

Hirdetés

Januárban elindult a PlayStation Now bétája, melyen keresztül bárki streamelhet majd PlayStation, PlayStation 2 és PlayStation 3 játékokat a jelenleg is forgalomban lévő PS konzolokra, így PS3-ra, PS4-re és PS Vitára, valamint néhány más olyan készülékre, amelynek nevében semmilyen formában nincs benne a PlayStation márkanév.

A PlayStation Now a tervek szerint nyáron indul Észak-Amerikában. A PlayStation Store oldalán, egész pontosan a Catherine adatlapján megjelent egy új opció, amit a PSN Stores fedezett fel. Ahogy a fenti képen is láthatjátok, a játékot 1, 7 vagy 30 napra lehet „kibérelni”, de hiába is próbálnátok bármelyiket kiválasztani (ha nálatok egyáltalán megjelennek ezek a lehetőségek), a funkció nem fog működni, de lehet, hogy összefüggésben van a PlayStation Store frissítésének késleltetésével.

A Gaikai honlapján egyébként felbukkant egy másik kép is, mely szerint a The Last of Ust körülbelül 11 000 forintnak megfelelő összegért lehet majd megvenni.

Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)