Hirdetés

PlayStation Plus - egy kiváló VR-játék és hat másik jár ingyen szeptemberben

|

Mutatjuk, hogy hitelesnek bizonyult-e a nemrég kiszivárgott fotó, amely a szeptemberi PlayStation Plus játékokat ábrázolta.

Hirdetés

Alig pár órával ezelőtt mi is beszámoltunk egy gyanús fotóról, amin elvileg a szeptemberi PlayStation Plus címek közül láthattuk a két legnagyobbat. Nos, az elmúlt percekben megtörtént a nagy leleplezés.

Hirdetés

Az idő előtt kiszivárgott hirdetésről készült fotó valódinak bizonyult, ugyanis nemrég kiderült, PlayStation 4-re az Infamous: Second Sont és a Child of Lightot kapják meg az előfizetők szeptemberben. Extra ajándékként ezeken túl a RIGS Mechanised Combat League is letölthetővé válik, így a PSVR headset tulajdonosai külön örülhetnek. PlayStation 3-ra a Truck Racert és a Handball 2016-ot kapjuk meg, PS Vitára pedig a We Are Doomed és a Hatoful Boyfriend érkezik - utóbbi kettő PS4-en is futtatható lesz. 

Szeptember 5-től tehát a fenti játékokat tölthetik le széles vigyorral az arcukon a PlayStation Plus előfizetők. Ebben a hónapban egyébként az európai felhozatal több helyen is eltér az amerikaitól. Az Egyesült Államokban ugyanis a Child of Light helyett a Strike Vector Ex jár az előfizetőknek, sőt PS3-on (Monster Jam Battlegrounds, Hustle Kings) és PS Vitán (Hue, Sky Force Anniversary) is teljesen más játékokat kapnak. 

Mit gondoltok, ki járt jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)