Hirdetés

PlayStation Plus - áprilisban sem fogunk szomorkodni az ingyen játékok miatt

|

Már márciusban is elégedettek voltunk, és a következő kínálat láttán is örülhetünk.

Hirdetés

2019. márciusa volt az első olyan hónap, amikor csak kettő játék járt ajándékba a PlayStation Plus mellé, mindkettő PS4-re. A Call of Duty: Modern Warfare Remasterednek és a The Witness egyaránt kiváló játékok voltak, aki nem tette, pár napig még letöltheti.

Hirdetés

Most kiderült, mik lesznek az áprilisi játékok, amiket jövő hét keddtől szerezhet be minden PlayStation Plus előfizető.

Az egyik a Conan Exiles, egy nyílt világú túlélőjáték, mely - ahogy azt az ügyesebbek a nevéből kitalálhatták - a Conan világában játszódik. Megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire lett jó, de aki ezt az univerzumot szereti, jó eséllyel talál majd benne örömöt.

A másik a The Surge, egy bizonyos elemeiben a Soulsborne játékokra emlékeztető, nagy kihívást kínáló sci-fi TPS. Szintén nem a műfaj csúcsa, de egy próbát ez is megér.

Hogy tetszik a felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)